keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Viisas orava - Wise squirrel

Tämä orava älyää olla puussa ja syödä männyn norkkoja. Yksi kevään poikasista sen sijaan on aivan liian kesy selvitäkseen kissojen seurassa tässä maailmassa. Se ruokailee omenapuun alla tuntitolkulla etsien talven jäljiltä siemeniä. Lähtee kyllä pois, kun reippaasti kävelee kohti, mutta eiväthän ne kissat niin kohteliaita ole...

Olen käynytkin tänään hätyyttelemässä kurrerassua useammankin kerran, jotta oppisi edes hieman varovaiseksi. Keräsin myös omenapuun alta melkein kaikki siementen raadot pois, jottei paikka enää houkuttaisi. Vaikka kesy orava onkin tavallaan söpö, se ei vain ole selviytyjätyyppiä.


This is the wise squirrel. It eats on a tree. The dummer one sits and eats for hours under the tree and is in danger to be eaten by a cat.

4 kommenttia:

 1. Oravista on blogeissa olemassa paljon mahtavia kuvia, niin veikeä otushan se on. Tämä kuva on silti harvinaisen upea.

  VastaaPoista
 2. Voi niitä pieniä, toivottavasti selviytyvät kesän yli!

  VastaaPoista
 3. Kuva kurresta on todella upea, siitä olen Kikin kanssa aivan samaa mieltä. Luonnossa nyt vain on voimassa julma laki, voimakkaat ja/tai älykkäät selviävät, saa nyt sitten nähdä miten kurrenkaiselle käy...:)

  VastaaPoista
 4. Kiki: Lämmin kiitos!

  Elisa: Kolmesta poikasesta vielä yksi on hengissä. Niin se kato käy. Toivottavasti tämä selviää...

  Pitsit sekaisin: Lämmin kiitos! Luulen, että kuvan kurre on selviytyjätyyppiä, jos vain osaa ylittää tien riittävän varovasti. Se toinen sitten onkin juttu ihan erikseen...

  VastaaPoista