torstai 6. maaliskuuta 2014

Sosiaalista elämää!

Tänään kävin syömässä ystävien kanssa, joita olen viimeksi nähnyt viime keväänä. Näin valokuvausreissuja tekevälle kotikissalle aikamoisen mukavaa vaihtelua :-)

Työkännykkäni jäi junaan tiistaina ja kännykässä on tietenkin myös kaikki tärkeät tietoni ja kontaktini. Jatkokertomus kännykän jäljittämisessä on käynnissä kovaa vauhtia. Ja käänteitä riittää. Olen kaivanut vanhan privaattinumeroni käyttöön ja harjoittelen aivan omastani poikkeavan puhelimen käyttöä. Ei ole pelkästään herkkua ja ruusuilla tanssimista...

Mutta ystävien tapaaminen oli ihanaa ja voimaannuttavaa. Enkä ottanut edes yhtään kuvaa - en edes selfietä, joiden ottamisessa olen huonon lisäksi vielä onneton ;-) En siis ota niitä.

Aamulla vielä luvattiin lauantaiksi kevätmyrskyä. Saas nähdä, mitä luonto päättää toteuttaa... Sitä odotellessa: Ihanaa perjantaita!


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti kännykkäepisodilla on vielä onnellinen loppu! Rentoutuminen ystävien kanssa hyvän ruuan ääressä on kyllä mukavaa! Jännityksellä odottelen myös viikonlopun säätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppu oli onnellinen vaan kovin työlään viikon huhkimisen tulos. Täytyy pitää tästä lähtien siitä aivan mahdottoman hyvää huolta...

   Poista
 2. Toivottavasti kännykkä löytyy! Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kännykkä löytyi - yllättävän läheltä ;-)
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista