lauantai 29. maaliskuuta 2014

Lauantairetki - sielun ruokaa

Tämän lauantain retki johti Karkkilaan. Menomatka sinne oli ok, mutta paluumatkalla navigaattori päätti ohjata minut kaikkein pienimpien, hitaimpien ja kapeimpien teiden kautta. Pitkän päivän jälkeen maisemista ei osannut enää nautiskella...

Kuvausreissuissa tärkeintä on tietenkin kuvaaminen. Mutta tärkeitä elementtejä ovat myös uusiin paikkoihin tutustuminen ja luonnon keskellä rämpiminen. Tänäänkin näin pitkästä aikaa puukiipijän. En saanut siitä kuvaa, mutta ilahduin aivan mahdottomasti. Samoin koskien virtaavan veden ääni terapoi kuuloaistiani.

Tänään vain yksi kuva, huomenna perehdyn tekosiini paremmin ja sitten nähdään, tuliko mitään muita julkaisukelpoisia kuvia...


20 kommenttia:

 1. Olipas hassu navigaattori. (Olit varmaan napauttanut "nopeinta tietä" - tai sitten "suorinta tietä". Jompi kumpi kuljettaa kaikki kinttupolutkin läåi :)
  Mutta joutsenkuvassa ei ole mitään vikaa, upea otos !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, orvokki!

   Siinä täytyy olla päällä jokin lyhin reitti -valinta. Muistan, että minulla on ollut aikaisemminkin vaikeuksia vaihtaa tuota asetusta pois, jossain ihan kummallisessa paikassa se on siellä navigaattorin syövereissä...

   Poista
 2. Minä näin vain joutsenia taivaalla! Hieno otos!

  VastaaPoista
 3. Onpa komean näköinen. Hieno kuva!!

  VastaaPoista
 4. Kauniisti näkyvät joutsenen siipisulat kuvassasi. Onko Karkkilassa jokin erityinen kohde, missä kävit? Kiinnostaa, koska siellä suunnassa en ole tainnut juurikaan käydä, paitsi Liesjärven kansallispuistossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Minulla oli ensimmäinen Karkkilan reissu - siksi navigaattori veikin minua ihan niinkuin halusi...

   Aikani kulutin lähinnä Maijalankosken ja Pitkälänkosken ympäristöissä. Aivan erilaiset ympäristöt! Maijalankoskella kulkemiseen tarvitaan hyviä kenkiä ja erähenkisyyttä (kaunista silti), kun Pitkälänkoskella selviää hyvän kävelytien ansiosta melkein vaatteilla kuin vaatteilla - ja ilman rämpimistä!

   Siikalankoskea kävin katsastamassa, mutta siellä oli niin paksusti jääpeitettä, etten tuntenut kaihoa lähteä tarpomaan pitemmälle.

   Poista
 5. Sama täällä kuin yllä, että Karkkilan suunnan olen jotenkin ihan uhontanut, vaikka esimieheni asuukin siellä =). Kaunis kuva joutsenesta ehdottomasti.

  VastaaPoista
 6. Upea kuva. Eilen näin kun joutsenet lensivät pohjoista päin ja huusivat kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti!

   Joutsenten lennossa ja huudoissa on jotain koskettavaa...

   Poista