sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kuhakoskea hieman lähempää :-)

Kuvasin Kuhakoskea ensin vain alhaalta, mutta pian huomasin, että kosken reunaa pääsee helposti nousemaan jalan ja kuvakulmaa saa muutettua muutamalla askeleella. Niinpä lähdin kiipeilemään :-) Täytyy tässä vielä muistuttaa, että vielä muutama vuosi sitten ahdistuin kovasti korkeista paikoista enkä olisi silloin voinut kuvitellakaan kiipeileväni joskus tällaisissa paikoissa ;-)

Ensin kosken aivan ylin osa. Olen tuohon toiseen kuvaan merkinnyt punaisella suurin piirtein tätä vastaavan alueen. Ensin kaunis, ehkä metrin pudotus, sitten loivaa kalliota seuraavaan, isompaan pudotukseen asti.Sitten kuvakulma samasta paikasta alaspäin. Taas vastaava alue merkitty toiseen kuvaan - nyt sinisellä :-) Tästä saa hieman kuvaa siitä, että olin korkealla - ja reunalla. (Hyvä minä!)Ja sitten pari pitkän valotusajankuvaa vielä alajuoksulta. Käy varmaan ilmi, että olen aivan koukussa juoksevaan veteen? ;-)8 kommenttia:

 1. On hienoja kuvia ja näkee tosiaan, että olet ollut korkealla. En tiedä, olisinko itse uskaltanutkaan. Sitä paitsi nuo kalliot ovat liukkaita kulkea näin kostealla, joten varovaisuutta pitää olla mukana liikkuessasi. Kyllä varmaan tulos on itseäsikin tyydyttävä. Hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä varovainen olen - kameralle kävisi huonosti, jos tuonne putoaisi, eikä sellaista saa antaa tapahtua ;-)

   Olen iloinen kuvista, siellä on onnistumisia ja paljon opittavaa. Mutta ennen kaikkea olen dokumentoinut 'hurjan' seikkailuni :-)

   Poista
 2. Sinustahan on tullut koskibongari! Kammoan myös korkeita paikkoja. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain aiheesta kun innostuu, niin siihen täytyy aina perehtyä jonkin aikaa... Minä löydän itseni nykyän kiipeilemästä kummallisista paikoista. Täytyy vain olla varovainen, ettei kameralle käy mitenkään :-)

   Poista