tiistai 11. helmikuuta 2014

Vuosia taaksepäin

Katselin blogiani taaksepäin ja tutkailin, mitä ihmettä olen kuvannut aikaisempina vuosina näihin aikoihin. Laivalla olen ollut näihin aikoihin useammankin kerran. Lumisia lähieläinkuvia löytyy. Ja sitten aivan epätoivoisia lavastettuja kyhäelmiä ;-)

Nyt on niin paljon tullut tarjoiltua viime aikoina koira- ja sorsakuvia, että otan ronskisti katsausta menneeseen.

Vuosi sitten Tukholman matkalla aurinko ei paljoa tarjoillut säteitään edes rekvisiitaksi. Kuvat jäivät todella vähiin. Tämä kuva oli blogissa jo vuosi sitten...


Kaksi vuotta sitten samaisella reissulla jäätä oli enemmän ja aurinkokin ilahdutti yhden aamun verran... Tämä kuva ei ollut kaksi vuotta sitten blogissa, mutta samankaltaisia kuvia oli kyllä esittelyssä.


Kolme vuotta sitten (2011) ristelyllä pääsin kameran kanssa niin ikään todistamaan kaunista aamua Tukholman saaristossa. Tämä kuva ei ole ollut aikaisemmin blogissani.
Vuoden 2010 kuvista suurin osa on tuhoutunut konerikon myötä (nykyisin kaikki kuvat ovat myös ulkoisella kovalevyllä). Blogikuvat löytyvät Picasa-albumista, mutta niissä ei ole päivämääriä. Flickriin olen kuitenkin tähän aikaan helmikuusta 2010 lisännyt tällaisen kuvan - oravabuumi oli minulla silloin kuumimmillaan ja valokuvausta oli kertynyt reilut puoli vuotta. Sen pidemmälle taakse eivät vuodenaikamuistot riitä. Nyt niitä kerrytetään vuosi kerrallaan :-)


4 kommenttia:

 1. Oikein hyviä kuvia. Tuo oravakuva on upea! Miltä laivalta tuo ylin kuva on otettu?

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! Meri on aina kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sussi!

   Meressä on sitä jotakin. Niin kuin koskissa. Ja joissa. Järvissä... siis kaikki vesi taitaa lumota minut ;-)

   Poista