maanantai 1. huhtikuuta 2013

KEVÄT!Kevät! Kevät, kevät, kevät!!! Nyt se näkyy vihdoin ihan pihassa asti!

Perheen miehet lapioivat puoli metriä lunta pation päältä ja aurinko huolehti lopusta. Olin jo eilen viittä vaille kärräämässä tuolia tai kahtakin patiolle kevään saapumisen kunniaksi. Mutta jäi vielä kärräämättä ;-)

Joku voisi olla sitä mieltä, että pation sisustaminen oleskelukäyttöön on ennenaikaista tässä vaiheessa, kun ympärillä on vielä kosolti lunta - eikä koko patiokaan ole vielä selvinnyt lumitaakastaan. Minä haluan nyt kuitenkin itsekkäästi keskittyä vain siihen keväiseen paikkaan, sulaneeseen osaan :-) Tässä on kuitenkin nyt odoteltu kevättä jo vaikka kuinka kauan, joten tästä ensimmäisestä tosi keväisestä merkistä aion ottaa irti ihan kaiken ilon. Ehkä käyn jo tänään istuskelemassa jollain tuolilla tuolla sulaneella puupinnalla... Kohta voisi sitten jo käynnistää grillauskauden ;-)2 kommenttia:

  1. Kyllä tuohon jo voisi grillin tuoda ja pari tuolia. Pöytäkin tarvitaan :) Keväiset hetket saavat aikaan meissä lievää levottomuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä paitsi nyt on koko patio jo esillä. Aurinko on ollut ahkera... Enää ei kaksi tuolia riitä mihinkään ;-) Enemmän niitä tarvitaan. Ehdottomasti.

      Poista