perjantai 24. tammikuuta 2014

Netti toimii ja huomiseksi luvattu aurinkoa!

Vajaan kahden viikon ontuvien nettiyhteyksien jälkeen on riemullista, että netti toimii jälleen. Kuvien käsittelyä olen tehnyt tällä välinkin tällä normikoneella, mutta blogipäivitykset on tehty rauhallisen modeemin ja miniläppärin kanssa. Odottamisen taitoa on tullut kehitettyä edelleen :-)

Olen vähän huono uskomaan sääennusteisiin, joiden mukaan huomenna olisi jo leudompaa. Sitä leudompaa säätä on luvattu jo aivan turhaan monen monituisen kertaan, joten en taida lyödä kaikkia kameran osiani likoon sääennusteen toteutumisen puolesta...

Viime viikonloppu jo pelkästään aukaisi silmiäni todella uusiin suuntiin. Melkeinpä tunsin positiivisia tunteita pakkasta kohtaan ;-) Ja se on paljon, se.

Viikonloppuna on luvassa ainakin lintujen pihabongausta, jos siihen haluaa tarttua. Auringon on luvattu näyttäytyvän, joten se ei olisi ollenkaan hullumpi idea. Taidanpa ryhtyä suunnittelemaan viikonlopun puhteita valokuvauksen osalta. Kaunista säätä on luvattu jokaisessa ennusteessa ainakin tänne Hämeeseen. Sen verran uskallan luottaa sääennusteeseen - olkoot pakkaslukemat mitä tahansa :-)
3 kommenttia:

 1. Kaunista, niin kaunista ♥

  Minäkin kovasti odotan kaunista säätä, kun on niin lupailtu nyt viikonlopuksi! Ja itsekin täällä Hämeessä asustelen ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika!

   Sää lämpeni, mutta auringosta ei ollut tietoakaan. Olin taas ihan liian optimistinen...

   Poista
 2. Kiitos, Sussi!

  Minä sähläsin ja poistin vahingossa kommenttisi enkä saanut peruttua sitä enää millään...

  Meilläkin oli lauhempaa, mutta aurinko ei näyttäytynyt yhtään.

  VastaaPoista