sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kosinta - Proposal

Vetovoima on niin lajiriippuvaista. Se, mikä toimii yhdellä, ei voi mitenkään toimia toisella ;-) Sitäpaitsi, tämä vaatii notkeutta...

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lintujen aikaa - Bird season

Kevät on lintujen aikaa. Ne keskittyvät omiin hormooneihinsa, käyttäytyvät hassusti näin ihmisen silmin katsottuna eivätkä juuri häiriinny kuvaamisesta. Naurulokit osoittautuivat kovin moni-ilmeisiksi veijareiksi... ;-)







torstai 26. huhtikuuta 2012

Hurmaava - Charming

Jotenkin päättelin, että hän olisi tyttö. Mutta voi olla, että olen väärässä. Kaunis poseeraus kuitenkin :-)


tiistai 24. huhtikuuta 2012

Rauhallisesti - Calmly

Koira jaksoi odottaa rauhallisesti kuin karvainen enkeli konsanaan, kun kävelylenkillä havaitsin kauniin rusakon. Sain kuvata rusakkoa molempien eläinten puolesta aivan rauhassa. Tämä oli jälleen hyvä todiste siitä, ettei ole ollenkaan järjetöntä ottaa kameraa mukaan koiran ulkoilutusreissulle ;-)




 
 
Päivitys 30.3.2014: Onkohan tämä sittenkin metsäjänis?


lauantai 21. huhtikuuta 2012

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Mausteista - Spicy

Elämässä saa hullutella ja pitää hauskaa. Omaa iloista oloa kannattaa vahvistaa kaikin mahdollisin keinoin. Surut ja huolet tulevat kutsumatta niinkuin ilot ilmoittamatta. Silti huolet herättävät öisin useammin kuin onnellisuuden tuntemukset. Hieman iloa joukkoon siis joka päivä, ripaus punaista :-)

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Muistoja - Memories

Muistelen Lontoon matkan aamuja.

Recalling the early mornings in our London trip.

Kasvua - Growth

Pääsiäisohra tuli kylvettyä vasta toisena pääsiäispäivänä. Onneksi missään ei ole sanottu, ettei niin voi tehdä :-)


torstai 12. huhtikuuta 2012

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Keittiössä - In the kitchen

Meillä laitetaan viikonloppuisin ruokaa suuria määriä. Kasviksia käytämme enemmän kuin koskaan. Tällä kertaa kamera oli mukana kokkaussessiossa - ainesosat alkoivat näyttää niin silmää iloistuttavilta. Aikaakin ruuanlaittoon kului sitten senkin edestä :-)










sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Lisää kevään merkkejä - More signs of spring

Lämmin päivä houkutti kävelemään, vaikkei yskä osoita mitään merkkejäkään paranemisestaan. Rauhallinen kävely auringon paisteessa tarjosi samalla päivän luontoelämyksen. Kaksi fasaaniukkoa ottivat mittaa toisistaan, välillä jopa kuvausetäisyydellä. Kyllä tämäkin on ihan varma kevään merkki: auringon paistetta ja hormonihörhöissä kukkoilevia lintuja. Kevättä se on... :-)



lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tappelua - Fight

Kaksi rusakkoa viettivät aamua ja aamupäivää pihassamme rinnakkain ja vastakkain. Aikani ikkunasta tilannetta seurattuani, päätin ottaa ikkunan läpi muutaman kuvan, vaikkei tuo ikkuna niin kuvauskunnossa ollutkaan. Meno oli julman näköistä mättelyä... Silti oli kiehtovaa päästä todistamaan eläintarhamme tapahtumia taloon sisällekin teljettynä :-)

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Karvaiset ystävät - Hairy friends


Perspektiiviä kuvaan saa muistamalla, että koira on pieni (Kleinspitz). Kääpiösiili on siis mahdottoman pieni.

Koira on kovin huolissaan siilistä ja sen jaksamisesta. Leikkisi mielellään sen kanssa, mutta toinen juoksee karkuun tai kääriytyy piikikkääksi palloksi. Terapeuttisia hemuleita molemmat... :-)

Ajattelen kevättä - Thinking about spring


Lontoossa kevät näyttäytyi tällaisena jo helmikuun lopussa. Lohduttauduin sillä, ettei mene montaakaan viikkoa, kun kotona aistisi kevään lähes yhtä vahvasti. Tänään ulkona ei kuitenkaan näytä yhtään keväältä.

Kaivoin esiin tämän esikon kuvan ja päätin hämätä silmiäni keväisellä näyllä. Jospa se piristäisi vielä tätä päivää. Huomiseksihan on jo luvattu parempaa säätä... Eikä kevät ole jäänyt vielä minun elinaikanani koskaan saapumatta. Toivottavasti siis ihan minä päivänä tahansa ulkona näyttää jo keväältä :-)